Paradise City* - Harry Potter fanfics

Harry Potter Fanfictions

Cím: Fw.gp

Szerkesztő: AM

Fanfictionok száma? 3 regény

Az oldalon saját írású fanfictionokat olvashatsz. A fanficek témája egyelőre a Harry Potter sorozat. Eddig két hosszabb regényt írtam ebben a témában, alul meg is találod a hozzájuk vezető utat, s mind a két regényem nem várt sikert hozott mind itt, mind pedig a Merengő oldalán. Köszönöm szépen az olvasókat és a kritikákat! 

Emellett szívesen jelenítenék meg az oldalon mások által írt fanficeket, ehhez csak annyi kell, hogy küldd el nekem a sztorid 
az auroramidnight@indamail.hucímre!

 
 
 
Fanfiction

Kapott kritikák

2014.07.15. 12:26, am
Harry Potter és a Sárkányosztag

Nem részletezném, az előző bejegyzésben már leírtam, hogy szeretném ha örökké megmaradnának a Merengőre küldött kritikáim.

Darren Criss and His Glee Castmates Will Rock Out with Beyonce, Katy Perry & More at Obama’s Inauguration

 

lucretia remek 2. évad kezdet, csak így tovább ;-)

Szerzõ válasza: Köszönöm szépen, igyekszem!
2012.09.04 Válasz küldése
Kendra Dumbledore Ez aztán a meglepetés. Most akkor el is olvasom :)

Szerzõ válasza: Mármint mi lepett meg? :)
2012.09.04 Válasz küldése
Ati Hali! Huhh :D Már a cím is nagyon tetszett de a leírásba kb beleborzongtam :D alig várom hogy elolvashassam :D kicsit késöbb fogom mondjuk de tutira el fogom és kíváncsian várom hogy milyen megoldásokat hoztál a folytatásba:D Azért remélem hogy Harry nem lesz elfelejtve és kulcsszereplő marad/lesz :))) Köszi

Szerzõ válasza: :) Örülök, ha sikerült figyelemfelkeltő összefoglalót írnom, és várom a véleményedet a folytatásról. :) Nos, lehet, hogy egy kicsit kiábrándulsz majd, mivel elsősorban a gyerekek fognak szerepelni, főleg a regény első felében, de természetesen Harryt sem hagyom parlagon heverni:)
2012.09.05 Válasz küldése
B Húúú...már alig várom a folytatást!!!....nagyon klassz a történeted!....nekem Al a kedvencem:)

Szerzõ válasza: Igyekszem azért hetente feltölteni az új fejezeteket, de sajnos nekem is suli van, így nem leszek olyan "termékeny", mint eddig voltam. Örülök, ha tetszik a sztori, nekem Scorpius a kedvencem :)
2012.09.05 Válasz küldése
Abby Silver(passzív) Igazából már tegnap elolvastam, de nem jutottam arra, hogy kritikát írjak. :D Hát, most itt vagyok :) Nagyon-nagyon tetszik, kíváncsi vagyok hogy hogyan alakul a történet. Szinte mindenkit szeretek, ugyértem Al-t Scorp-ot, Jimmy-t, Lily-t meg még Hermionét :D Mindegy kíváncsian várom a továbbiakat :DD Puszi, Abby KK-tag (a fórumon megtalálsz minket)

Szerzõ válasza: Szia Abby! Nem baj, ha késel a kritikával, mindenki lehet elfoglalt, és különben is, nagyon örülök a megkésett véleményeknek is:)
2012.09.05 Válasz küldése
Kendra Dumbledore Azon lepődtem meg, hogy ilyen hamar hoztad a "2. évadot" :) Jó kezdet, de megmondom őszintén, nekem Ginny nagyon nem tetszik, én inkább bosszúálló fúriaként tudnám elképzelni. Már csak abban bizhatunk, hogy megint vmi átok hatása alatt áll :)

Szerzõ válasza: Jaaa, értem:) Tudod, nem akartam nagyon sokat várni vele, és időm is volt rá, de jövő héttől egyetem, így ritkábban jönnek majd a fejezetek, sajnos. Ki kell ábrándítsalak, Ginny most önmaga, vagyis inkább úgy mondanám, hogy nem áll átok hatása alatt. Hogy miért ilyen? Mert szegénynek nagyon gyenge szálakon állnak az idegei, de hamarosan rendbe jön majd ;)
2012.09.05 Válasz küldése
Chiba Aina Hali! Tetszett az első fejezet. Szerettem az előző történetet is, s úgy érzem ezt is szeretni fogom. Kíváncsi vagyok mivel rukkolsz majd elő a folytatásban. A történet máris a kedvenceknél van. Csak így tovább. Aina

Szerzõ válasza: Kedves Chiba Aina! Nagyon szépen köszönöm, hogy velem tartasz továbbra is, és az, hogy a kedvencekhez tettél... hűha, ezt nem vártam, csak remélni tudom, hogy nem okozok majd csalódást! :)
2012.09.05 Válasz küldése
_Bellatrix_ Nekem is tetszik.Alig várom a gyerekek kiképzését!

Szerzõ válasza: :) Igyekszem jó alaposan kiképezni őket! ;)
2012.09.09 Válasz küldése
_Bellatrix_ Ez a fejezet is nagyon tetszett.De az utolsó kijelentés kicsit megijesztett.Amúgy meg Anabellán nem csodálkozom, hiszen Bellatrix+Tom=valami nagyon gonosz.(De imádom őket)

Szerzõ válasza: Örülök, hogy ha tetszett a fejezet:) Ez nagyon jó, ez a "valami nagyon gonosz", különben én is "vonzódtam" hozzájuk, érdekes karakterek voltak.
2012.09.10 Válasz küldése
Abby Silver(passzv) Nagyon tetszik de tényleg, de a vége a szívbajt hoztad rám vele. Eleje tetszett a kastély meg minden és tudom, hogy Skócia meg nagyon szép hely(voltam már ott) pusszancs, Abby Silver, KK-tag (a fórumon megtalálsz minket)

Szerzõ válasza: Tök jó neked, hogy jártál már ott, egyszer én is szeretnék eljutni oda:) A szívbajt? :) Igyekeztem izgalmasan befejezni! ;)
2012.09.13 Válasz küldése
Abby Silver(passzív) megnyugodtam... de szegény Ginny és Emily. nagyon-nagyon ügyes vagy és tetszik. puszi, Abby Silver, KK-tag (a fórumon megtalálsz minket)

Szerzõ válasza: Örülök, hogyha tetszik:) Hát én nem sajnálom Emilyt, végre a sarkára állt...
2012.09.13 Válasz küldése
_Bellatrix_ Helló földlakók! Ma vettem észre, hogy van új fejezet, tehát bocsi, hogy csak most írok kritikát! Amúgy miután elolvastam a címet, hát egy kicsit megijedtem........ Amúgy szerintem nagyon ötletes volt, és várom a folytatást! :)

Szerzõ válasza: Szia, _Bellatrix_! Semmi gond, köszönöm, hogy írtál! Nagyon örülök, ha tetszett a fejezet:)
2012.09.18 Válasz küldése
_Bellatrix_ Helló ismét! Nagyon klassz volt ez a fejezet is, de én azt hittem, hogy miután a gyerekek felébrednek, Ginnyéknek kitörlik a memóriájukat.De lehet, hogy csak én értettem félre, mindegy. Amúgy, mint azt a mai napon elmondtam a harmadik fejezetre, ez is nagyon jó volt. Alig várom a következőket!

Szerzõ válasza: Szia újra! :) Nekem egy pillanatra sem fordult meg a fejemben, hogy kitöröljék a memóriájukat - igaz, elég nyilvánvaló lett volna, hogy ezt tegyék, hisz így mindenkinek jobb lenne . Igyekszem minél gyakrabban frisselni, de a suli mellett alig van időm :P :S
2012.09.18 Válasz küldése
nikike Én is azt hittem h törölni fogják a memóriájukat,mert az előző fejezetben még arról volt szó.

Szerzõ válasza: Rufus hazudott :P Szokása félrevezetni másokat :P
2012.09.21 Válasz küldése
_Bellatrix_ No, ezt a fejezetet is elolvastam. Szerintem az eleje egy kicsit könnyedebb, egyszerűbb volt, vége pedig nagyon ütősre sikeredett. Ez a fejezet is ismételten nagyon jó volt. Várom a folytatást! 8:)

Szerzõ válasza: :) Köszönöm szépen, _Bellatrix_! Szerettem volna felkelteni a figyelmet a végével, akkor ezek szerint sikerült.)
2012.10.01 Válasz küldése
Abby Silver Szia, jó fejezet lett és egyre-egyre kíváncsibb vagyok, főleg, hogy mi van azokkal a jogarokkal(?). Szegény, Scorp :(( Nagyn ügyes vagy :)). xx Abby KK-tag a fórumon megtalálsz minket

Szerzõ válasza: Köszönöm, Abby! Szépen lassan minden ki fog derülni ;)
2012.10.01 Válasz küldése
_Bellatrix_ Szia! Ez a fejezet is tetszett. A legjobban James eltökéltsége, hogy Ő 'csakazértsem' fog megbocsájtani az apjának. Szegény Draco, nem szeretem ha így van az ő karaktere megformálva, viszont Astoriát imádtam! Még egyszer: tetszett, várom a folytatást!

Szerzõ válasza: :D James megrögzötten, elvakultan makacs! XD De szerintem szeretnivaló karakter. Dracóval mi volt a bajod? Örülök, ha imádtad Astoriát, én is rokonszenvezek vele:)
2012.10.03 Válasz küldése
_Bellatrix_ Dracóval? Az, hogy imádom, és nem szeretem így látni őt. Bár lehet, hogy rosszul fogalmaztam, úgyhogy leírom még egyszer: Nem tetszik, hogy ilyen lepukkant állapotában írtad le! Várom a folytatást! Hű követőd: _Bellatrix_

Szerzõ válasza: :) Mondjuk a felhasználónevedből gondoltam már arra, hogy szimpatizálsz a halálfalókkal:) Sok barátom szereti őket, s én is érdekesnek találom őket jó értelemben. Draco rossz passza pedig sajnos egyenes következmény, nem nagyon tudok vele mit csinálni, legalábbis egyelőre ;)
2012.10.05 Válasz küldése
_Bellatrix_ Helló! Klassz kis fejezet volt, meg kell mondanom! A vége tetszett, amikor egy jót veszekedtek. Nagyon jó ötlet volt az rizsszemes, ötletes. Várom a folytatást!

Szerzõ válasza: Szia! Nagyon örülök, ha így találtad! :D Hát James nagyon forrófejű, sokszor kikel majd még magából. Igyekeztem valami nem vártat kitalálni, innét jött a rizs:)
2012.10.08 Válasz küldése
Abby Silver Úúúú, nagyon tetszik :) tökre ötletes lett a rizsszemes feladat, és hát igen, James eléggé türelmetlen, én úgy sejtem ez még fog egy kis gondot okozni :). de nem biztos, hogy jól gondolom :) de nagyon tetszik :) puszi, Ab KK-tag a fórumon megtalálsz minket

Szerzõ válasza: Köszönöm, Abby! Meg kell mondanom, hogy jól sejted, lesz még vele gond, de azért szeretjük:)
2012.10.10 Válasz küldése
_Bellatrix_ *James* forever

Szerzõ válasza: XD And ever:)
2012.10.12 Válasz küldése
_Bellatrix_ Rövid, de emellett klassz kis fejezet volt! Nem gondoltam volna, hogy ilyen lesz a műtét, ebből is kihoztad a maximumot. Én még mindig nem kedvelem Emilyt, de azért a róla szóló rész sem volt rossz. Várom a folytatást! Űdv: _Bellatrix_

Szerzõ válasza: Köszönöm _Bellatrix_! Miért nem kedveled Emilyt? (Bár van egy sejtésem) , és milyen műtétre számítottál?
2012.10.14 Válasz küldése
_Bellatrix_ Már a kezdetektől fogva szúrta a szemem Emily, de miután megtudtam, hogy mit csinált, utána egyszerűen nem tudtam szeretni a karakterét. Persze mindenkinek megvannak a kedvencei, lehet, hogy Neked éppen Harry, míg Nekem Bellatrix, mindkettőt meglehet érteni, s mindenki azt utál és szeret akit akar. A műtétnél pedig én rendes, úgymond "mugliműtétre" számítottam. Semmi kikötésem sincs ellene, sőt ... Ami pedig a történetet illeti: Várom a folytatást! :) 2012.10.15 Válasz küldése
_Bellatrix_ Már a kezdetektől fogva szúrta a szemem Emily, de miután megtudtam, hogy mit csinált, utána egyszerűen nem tudtam szeretni a karakterét. Persze mindenkinek megvannak a kedvencei, lehet, hogy Neked éppen Harry, míg Nekem Bellatrix, mindkettőt meglehet érteni, s mindenki azt utál és szeret akit akar. A műtétnél pedig én rendes, úgymond "mugliműtétre" számítottam. Semmi kikötésem sincs ellene, sőt ... Ami pedig a történetet illeti: Várom a folytatást! :)

Szerzõ válasza: Hát igen, Emily pont az a karakter, aki nekem is bökné a szemem. Az elején még látszólag totál átlagos, de én ha olvasó lennék, éreznék vmi furcsát benne, ami később ki is derül. Őszintén szólva még nem döntöttem el pontosan, hogy pozitívra vagy negatívra akarom-e kihozni a végén. Igen, mindenki azt szeret vagy épp utál, akit csak akar. Amúgy nekem Sirius Black volt a kedvencem, és a Weasley ikrek. Harry nekem néha túl jó volt, túl hősies, ezért is akartam kicsit emberibbé tenni a botlásával. Bella pedig egy őrült némber, én amúgy nagyon bírtam őt is XD Tiszta elmebeteg:) Különben először én is mugliműtétre gondoltam, de aztán eszembe jutott, hogy mégiscsak varázsvilágban vagyunk! :) Már írom a folytatást. ;)
2012.10.15 Válasz küldése
_Bellatrix_ Hali! Most egy kicsit később olvastam el a fejezetet, mint szoktam, mivel elég sok dolgom van mostanában. Ami pedig a történetet illeti: most sem csalódtam Benned. A kedvenc részem a Harry-Ginny rész volt, de jó volt a többi is. Érdeklődve várom a folytatást! :) Üdv: _Bellatrix_

Szerzõ válasza: Semmi gond, én is elfoglalt leszek a következő 1 hónapban, szóval nagyon átérzem a helyzeted:) Örülök, hogyha tetszett a fejezet. Ginny-Harry rész? Hmmm ... :)
2012.10.19 Válasz küldése
Harry Potter 17 Szia! Én olvastam a Voldemort hagyatékát is, arra jöttem rá hogy te Fantasztikus vagy ez a legjobb folytatás amit eddig olvastam nagyon tetszenek a karakterek pl:Albusé különösen, James karakterét is eltaláltad véleményem szerint, én is valahogy így képzelném el de rendben van Ginny, Ron, Hermione, Lily, Scorpius, és Morgan karaktere, van amikor eléggé csavaros a történet, egy kis titokzatosságal fűszerezve de ez az a plusz ami nekem tetszik:) negatívumként bennem annyi merült fel hogy Harry karakterét valahogy erősebbnek képzelném el, nem hiszem hogy Anabellának így el lehetett volna csábítani Harryt hisz Ginny az álom nő Harry számára, (reméllem rendbejön a házasságuk) Dracot is erősebb jelemnek ismertük meg szerintem, ezt a kritikát építő kritikának szántam, nagyon várom már a folytatást összességében nagyon tetszik a történeted! Üdv:Ádi, Reméllem érthető lett azért hogy mit szerettem volna mondani:)

Szerzõ válasza: Kedves Ádi! Nagyon nagyon jól esnek a szavaid, és értem, hogy mit szerettél volna mondani. Köszönöm szépen, hogy elolvastad a történetemet, s, hogy olvasod a folytatást is. Igyekezetem valamilyen szinten hű maradni a Rowling által már valamelyest megteremtett világhoz, karakterekhez. Egyedül Harrynél változtattam, szánt szándékkal, mivel már teljesen héroszi, tökéletes figura lett. Részben ezért döntöttem, hogy, hogy megcsalja Ginnyt, más részről pedig azért, hogy megmutassam Anabella ördögi jellemét. Ő mindig eléri azt, amit akar. Mondjuk vegyük figyelembe azt, a Harry mentségére szolgáló tényt, hogy Ginnyt megbűvölték. Ha ez nem történik meg, akkor nincs az az Anabella, aki el tudja csavarni a fejét. Ami pedig Dracót illeti, én őt gyengének találtam az egész sztori folyamán, kedvelem őt, érdekesnek találom a karakterét, de számomra sosem volt erős. De hát ez csak az én véleményem :) Majd ebben a kötetben kiderül, hogy milyen erőssé fejlődött a 25 év során ;) Köszönöm szépen a kritikákat is, mindenképpen építő jellegűnek fogom fel, és nagyon kíváncsi vagyok, hogy hogyan fog tetszeni a folytatás:) Puszi, Aurora Midnight
2012.10.20 Válasz küldése
f többet

Szerzõ válasza: Igyekszem:)
2012.10.29 Válasz küldése
_Bellatrix_ Aranyos kis fejezet volt. Örülök, hogy Harry gyógyulásban van, aztán meg Teddy és Bill nincsenek jóban... A hastáncos rész is nagyon klassz volt, de mondjuk én nagyon meglepődtem ott a végén, amikor Lily elkezdett magyarázni a fiúknak. Csak azért, mert hát őt eddig nem ilyen kis okoskának ábrázoltad. :)

Szerzõ válasza: Köszönöm, _Bellatrix_! Harry lassan újra a régi lesz, Bill pedig újabban senkivel sem ápol jó viszonyt... Valóban, Lily nem ilyen volt, nem is lesz okoska, csak most az egyszer nagyon élvezi, hogy végre van valami, amiben jobb Albusnál, amit megmondhat a bátyjának. Neki kétségkívül jobban fekszik ez a terep még. :)
2012.10.29 Válasz küldése
Abby Silver Nagyon tetszett a fejezet annak ellenére, hogy ilyen volt. Kiváncsian várom a folytatást puszi, Ab KK-tag(a fórumon megtaláálsz minket.

Szerzõ válasza: Örülök neki, Abby! :) Pussz
2012.11.01 Válasz küldése
_Bellatrix_ Szia! Valóban sötét egy kis fejezet volt. Örülök, hogy végre Albus is megismerkedik valakivel, ideje volt. Észre vettem egy 'hibát': Az emberek miért azt mondják, hogy Isten, miért nem Merlin? A mugliszületésűeknél még megértem, de gondolom a francia miniszter nem az. Ettől a pici dologtól eltekintve klassz volt! Várom a folytatást! :)

Szerzõ válasza: :) Gondoltam, legyen egy kis jó Albusnak is:) Amúgy miközben írtam én is gondoltam arra, hogy talán nem Isten kellene bele, de mégsem írhattam bele, hogy Merlin, mert ő mégsem egy Isten, szóval nem tudom:P Lehet, hogy az jobb lenne, köszi az észrevételt! :)
2012.11.01 Válasz küldése
lsunny Szia! Nagyon tetszik csak így tovább

Szerzõ válasza: Szia! Köszönöm szépen, és örülök, hogy tetszik:)
2012.11.03 Válasz küldése
Timi Imádom!!! Kedvenc!!

Szerzõ válasza: Nagyon örülök neki, Timi! :)
2012.11.05 Válasz küldése
PP 513 Szia! :) Egy ideje már olvasom a törid és most rávettem magam, hogy kritikát írjak. Először engedd meg, hogy szót ejtsek a Voldemort hagyatékáról. Nagyon hamar belopta magát a szívembe. Több szál is volt, ami azonnal elnyerte a tetszésem. Az első talán Lily és Scorpius szerelme volt. Aztán James és Albus jelleme, ami szerintem tökéletesre sikerült. Imádom a srácokat. De a csúcspont számomra Harry volt, ő az elsődleges kedvenc szereplőm és mivel én nem igazán szeretem a Harry-Ginny szálakat, ezért még inkább imádtam olvasni. Persze túl szép is lett volna, ha minden simán megy. Nagyon szépen le tudod írni a helyzeteket, gondolok itt az oázis leírására, Harry kínzására, mind mind olyan pont amik mesések és életszerűek. A folytatást is imádom. Az, hogy a gyerekek külön kiképzést kapnak egy ilyen varázslatos helyen zseniális ötlet. Én hozzám amúgy is közel áll ez a kultúra és világ. Scorpius egy fiatal szerelmes fiatal, aki a végletekig elmegy, hogy harcoljon a jó ügy érdekében, szeretem a karakterét. Jade és Albus kapcsolata pedig most egy olyan pont, ami számomra fényt hoz és izgalmat. Reméltem, hogy ebben a fejezetben is szót ejtesz róluk, szerencsére igazam lett :) Szerintem sok mindent ki lehetne hozni belőle, ha esetleg a jövőben elmélyítenéd a kapcsolatukat. Gondolok itt a hagyományokra és a két világ ilyesfajta találkozására. Valamint szép lassan egyre több információt tudunk meg. Remélem hamarosan hallhatjuk az egész Sárkányosztag történetét, bár nekem már így is vannak elképzelésem. Valamint már egy tippem is van arra, hogy Mr. Order hova akarja majd vinni őket. Abban biztos vagyok, hogy izgalmak elé nézünk bőven. Remélem nem haragszol a hosszú kritika miatt :$ Hirtelen ezek jutottak eszembe. További sok sikert :)

Szerzõ válasza: Kedves PP 513! Először is, egyáltalán nem haragszom a hosszú kritika miatt, sőt! Nagyon szépen köszönöm! Nagyon örülök, hogy sikerült élvezetes olvasmányt alkotnom neked:) Lily és Scorpius vonalát én is nagyon szeretem, James az abszolút kedvencem:) Harry és Ginny kapcsolata nekem igazából annyira nem tetszett, de lehet, hogy azért, mert a filmben elrontották Ginny karakterét. Azért választottam az arab világot, mert nagy rajongója vagyok én is ennek a kultúrának, és Jade okoz még fejfájást nemcsak Albusnak, hanem másnak is. Ennyit megígérhetek:) Viszont más kultúrát is megismerünk majd, nemcsak itt lesz a kiképzés ;) Már csak néhány fejezet kérdése és elérünk a Sárkányosztag történetéhez, kíváncsi vagyok, hogy mennyi hasonlóság lesz közte és a te fantáziád által kitalált között. :) Majd kérlek, írd meg nekem:) Köszönöm szépen mégegyszer, és remélem, hogy majd a regény utolsó fejezete után is ezen a véleményen leszel:)
2012.11.12 Válasz küldése
_Bellatrix_ Szia! Már nagyon lestem, hogy mikor jön új fejezet, úgyhogy miután elolvastam, gondoltam megint küldök egy kritikát. Ami sztorit illeti, tetszett, aranyos volt. Sajnálom, hogy Jade nem úgy szereti Albust, mondjuk én örültem volna neki. Szerintem nagyon eltaláltad Luna karakterét, Rufus pedig Dumledore 2 egy pici gyári hibával. XD Várom a folytatást! :)

Szerzõ válasza: Szia, _Bellatrix_! Igyekeztem minél előbb megírni, csak összejöttek a dolgok :S Én is örültem volna neki, ha összejönnek de az túl hamar lett volna :) Igyekeztem Lunát Rowling-hűen ábrázolni, ő mindig is nagyon furcsa lány volt XD Eltaláltad Rufus Dumbledore 2 egy nagy gyári hibával :)
2012.11.12 Válasz küldése
Ati Hali! Nahh:D Ide is elértem végre:D Bocs hogy nem voltam jelen... de gondoltam várok egy kicsit amíg lesz pár rész amit elolvashatok:D Nagyon tetszik a történet bár én inkább Harry párti vagyok...:D De nem baj izgalmas ahogy mindenki tanul meg gyakorol közben meg eléggé komoy változások mennek végben a varázs világban:o hmm Amúgy csak egy dolog nem tetszik de az nagyon az pedig James... nagyon fárasztó és egyszerűen rontja a színvonalt ez a szerencsétlen... az a sok hiszti, önfejűség, dac stb stb stb :s na de mind1 kíváncsi vagyok már mi lesz még itt:D Köszi

Szerzõ válasza: Szia! Semmi gond, a lényeg, hogy ideértél;) Köszönöm a kritikát, és örülök, hogy olvasod a történetet. Sajnálom, ha nem kedveled Jamest, én mondjuk szeretem őt, bár tényleg sokat dacol. A következő fejezet lehet, hogy nem neked kedvez majd, mert elég sokat szerepel James benne, és hozza a formáját. XD
2012.11.15 Válasz küldése
Harry Potter 17 Szia ez is fantasztikus lett mint már megszokhattuk. Tetszik hogy Harry végre felépült és az utolsó próba is, amit kitaláltál nagyon jó ötlet. Remélem a színházban nem lesz gáz. Kíváncsi vagyok arra is, hogy mi lesz Scorpiussal. Albus, James és Lily karaktere nagyon jó lett. Nagyon várom a folytatást. Üdv: Ádi 2012.11.20 Válasz küldése
Ati Hali! Uhh ez az arab fazon nem semmi:D képes volt a sivatagot kitenni ennek a három őrültnek:D Szegény sivatag:D Am gondoltam hogy ez lesz benne amikor olvastam hogy a sivatagban fognak lakni pár napig...:D nyavajgás meg nyavajgás...:D na mind1:D Hmm Harry végre jaj de örülünk nekiii:D Érdekes lesz ez a balett előadás:D Nem tom valahogy azt érzem ez sem fog olyan könnyen menni:D köszi

Szerzõ válasza: XD Samir csak azt akarja, hogy a gyerekek megtanuljanak együttműködni XD És, jól érzed, nem lesz egyszerű az előadás... ma reggel ahogy utaztam befelé busszal megszállt az ihlet és megálmodtam, hogy mi is fog pontosan történni:)
2012.11.19 Válasz küldése
Ati Hali! vov:D Nagyon izgis fejezet volt ez:D És hihetetlen de végre James ebben a fejezetben nagyon tetszett:D Persze megint őrült ötlete támadt de egyrészt hasznos az a rino a túléléshez másrészt pedig tényleg nem tudtak volna a végtelenségig futni :) Legalább Alt is kicsit helyrerázta (talán) Harryék pedig hát tök fölösleges volt az a harc... semmire sem mentek kb bár lehet hogy egy két életet megmentettek de akkor is:/ Nah midn1 :D Harry és Ginny asszem teljesen tisztában van azzal hogy a gyerekeik nem a gyerekeik :D Kíváncsi vagyok Rufus hogy jön ki ebből a slamasztikából:D Köszi

Szerzõ válasza: Szia! Örülök, ha izgalmasnak találtad, igyekeztem egy kis színt belevinni:) Látod, látod, lehet Jamest is szeretni ;) Vannak azért jó tulajdonságai:) Sok értelme valóban nem volt, dehát tudod, milyen Harry... Rufus mindig megússza... de lehet, hogy ezúttal mégsem? :D Én köszönöm!
2012.11.29 Válasz küldése
_Bellatrix_ Szia! Örültem, hogy gyorsan érkezett fejezet, s tetszett is. De! Ez a fejezet valamiért nem volt olyan, mint a többi. Valamit hiányoltam belőle. Az elején túl gyorsan történtek a dolgok, meg aztán tudom, hogy ez 18-as történet, de nekem James káromkodása sem tetszett igazán, mert eddig nem beszéltek csúnyán a szereplők. Meg James ott a sivatagban, mintha nem is önmaga lett volna, már nem olyan kis butus, hanem már majdnem olyan volt, mint Albus. Aztán Albustól az, hogy meg akar halni, egyszerűen hihetetlen volt számomra. Egyenlőre csak ennyi, de ha még valami eszembe jut, akkor jelentkezem. De ezeket kivéve tetszett, és várom a folytatást! :) _Bellatrix_

Szerzõ válasza: Köszönöm a kritikát, _Bellatrix_! Őszintén szólva tényleg gyorsan pörögnek az események, gondoltam, az utóbbi fejezetekben nagyon leült a sztori, talán túlzásba vittem a felpörgetést. Sokan szidják Jamest, és nem akartam, hogy teljesen idiótának jöjjön le a karaktere, s már régóta szerettem volna megmutatni egy másik oldalát is. Ő nem olyan hüle, mint amilyennek látszik. Albusban valóban felmerült a halál gondolata, de ez csak azért van, mert válságban van érzelmi szinten, de igyekszem kihozni ebből. :) Remélem, a következő fejezet jobban tetszik majd! ;)
2012.12.02 Válasz küldése
PP 513 Szia :) Hát ez a fejezet enyhén megdöbbentett. Most már kijelenthetem, hogy utálom Emilyt azért, mert lelkileg így padlóra küldte Albust. Remélem azért számára is tartogatsz egy kis jót akár Jade akár más személyében. Megérdemelné. James végére a sarkára állt, kellemes csalódást okozott. A színházi jelenet pedig várható volt. Elvégre mikor ment Harry életében bármi is zökkenőmentesen? Van egy olyan érzésem, hogy a következőben Harry kérdőre vonja a gyerekeit, kíváncsi vagyok mi sül ki belőle. Azt lehet tudni, hogy körülbelül még hány nap van hátra a próbából? Sok sikert a továbbiakban is :)

Szerzõ válasza: :) Emilyt lehet szeretni és utálni is, mint minden szereplőt. Nos, Albust padlóra tette, ez nem tünteti fel jó színben, de én látom a másik oldalt is, mégpedig, hogy időközben megváltozott. Hogy most a végén mi lesz kettejükkel, még számomra is rejtély, de Albus eleget szenvedett már, így biztos valami boldog esemény következik majd be az életében ;) Hát Harry vonzza a bajt, ez mindig is így volt, én sem változtathattam meg Rowling akaratát XD Hogy kérdőre vonja-e? Mi az hogy! Gondoljunk bele, hogy átverték, s fogalma sincs, hogy hol vannak a gyerekei... kicsit ki lesz borulva... A sivatagi próbából még 6 nap vissza van, de nem fogom mind a hatot leírni. Köszönöm a véleményt és a jókívánságot! :D
2012.12.04 Válasz küldése
Ati Hali! :D Végre Harry és Ginny , Ginny és Harry:D Nagyon tetszett a fejezet eleje :) Végre ők is boldogok persze nincs még minden letisztázva de asszem most kicsit lenyugodtak a kedélyek :D Hmm Rufus asszem most bajban van :D Kíváncsi vagyok mi lesz a Szaharában :D Van egy olyan sejtésem hogy a gyerekek maradni akarnak majd :D Köszi

Szerzõ válasza: Ez a Harry és Ginny, Ginny és Harry kifejezés nagyon ideillő:) Örülök, hogy tetszett a fejezet, valóban lenyugodtak kicsit a kedélyek, legalábbis ami a házaséletet illeti.... Rufus elég nagy pácban van, de ő úgyis kimászik majd belőle. XD Örök túlélő.... Amúgy jól sejted.... ;)
2012.12.09 Válasz küldése
PP 513 Szia! :) Nos Harry és Ginny... azt hiszem kifejtettem neked a véleményem róluk, így inkább nem ejtenék szót róla :D És végre kiderült, hogy nem az igazi gyerekek. Hm. Harry eléggé kiakadt, de azt hiszem elhamarkodott az a kijelentés, hogy ugyanolyan, mint Anabella. Részben igaza van, hiszen a gyerekeiről van szó. Másrészt szerintem sokat köszönhetnek neki, és kicsit tényleg olyan mint Dumbledore. Kíváncsi vagyok mit értett az alatt, hogy ez a helyzet még a hasznára válhat. A gyerekek remélem a sarkukra állnak és megmondják, hogy maradni akarnak. Hiszen lényegében az ő döntésük volt és mégse kényszerítés hatására mentek. Nagyon várom a találkozást. Valamint itt szót ejtenék arról, hogy valami ilyesmire gondoltam én is :) Kérdezted, hogy mi volt a sejtésem. Mikor először írtad amikor a gyerekek a Szaharába kerültek, hogy Anabella elment a Lelkek Jogaráért akkor valami olyasmit sejtettem, hogy a gyerekek elmennek arra a helyre. És Rufusnak ez volt a terve. Bár itt felötlik a kérdés, hogy akkor a Sárkányosztag, hogy jön a képbe. Elég ügyesen csavarod a szálakat. Kíváncsi vagyok, hogy a gyerekek tovább mennek e, hogy mástól is tanulhassanak, remélem igen ;) Megsúgom egy olyan ötlet is felötlött bennem, hogy rég eltemetett halottakkal is találkozunk a történetben. Végül is ha a gyerekek a Lelkek temetőjébe mennek, akkor lehetséges nem? :) Sok sikert a továbbiakban :)

Szerzõ válasza: Igen, már elmondtad:) Nos, valóban elhamarkodott kijelentés volt Harry részéről, de ez egy teljesen érthető emberi reakció volt, hiszen elég csúnyán átverték.... :) Rufust különben afféle 2. Dumbledore-nak alkottam meg, csak Rufus kicsit érdekvezéreltebb... Örülök, ha jól következtetted ki az elrejtett jeleimet:) Nemsokára kiderül, hogy a Sárkányosztagnak mi lesz a szerepe, természetesen ők is lényegesek lesznek. Tovább fognak menni, ennyit elárulhatok;) Nos, a rég eltemetett halottas megérzésed jó, de azért nem lesz ilyen egyszerű... nem lesz túl kellemes találkozás... Köszönöm a kritikát!
2012.12.09 Válasz küldése
PP 513 Szia! :) Nagyon vártam ezt a fejezetet és nem csalódtam. Több olyan momentuma is volt, ami nagyon tetszett. Örülök, hogy a gyerekek folytatják a harcot, és Harry végül is a beleegyezését adta. James jól tette, hogy kiállt Rufus mellett. A kirohanása végül is érthető, és Harry is beismerte mikor vallatta az "álfiát" hogy James egy ilyen dolgot sose bocsátana meg neki. De hát az idő mindenre gyógyír nem? :) Mikor volt az a párbeszéd Harry és Rufus között, hogy képes túlértékelni és alábecsülni a fiatalokat, azon nagyon jót mosolyogtam. Az meg külön tetszett mikor Rufus Ginnynek mondta hogy ő már az első perctől pikkel rám. :D Aztán ott van Anabella. Van egy olyan érzésem, hogy ezzel az emberrel mi még találkozunk, és egy olyan gondolat is megfordult a fejembe, hogy a gyerekek ide is jöhetnek tanulni, vagy valami ilyesmi. Meg ott van az a különös érzés Anabellában, csak nem lennének a szíve mélyén érzései? :D Hát kíváncsian várom a következőt, amihez sok sikert :) Neked is Boldog Karácsonyt és Kellemes Ünnepeket! :)

Szerzõ válasza: Örülök, ha nem csalódtál a folytatásban:) Hogy gyógyír-e ? Hát valamilyen szinten igen, de szerintem a mély sebek sosem gyógyulnak. Amúgy Ginny tényleg az első perctől pikkel rá, nem? XD Valahogy megérezhette, hogy a mágus fel akarja használni őket. Anabella teljesen elmebeteg, de nem olyan teljesen, mint az apja volt.... elképzelhető, hogy Lord Steinhauser még fontos szerepet kaphat az egyik oldalon..... Köszönöm a jókívánságot és a kritikát!
2012.12.21 Válasz küldése
Ati Hali! Tök jó fejezet volt:D Nagyon izgi :D Ez a párbajhős is nagyon érdekes egy figura :D Köszi

Szerzõ válasza: Szia! köszi:) Hát, igen, még sok gond lesz Dantéval ;) Én köszönöm!
2013.01.07 Válasz küldése
PP 513 Szia :) Először is bocsi, hogy csak most írok, de sajnos a hétvégén kórházba kerültem :/ De ezt a fejezetet imádtam *-* Van egy olyan érzésem hogy Rufus kénytelen lesz Malfoy gyerekeket és Emilyt magával vinni Dantéhoz. Hm, meglátjuk mi sül ki ebből. James és Albus egyszerre? :D Hajjaj... lesznek itt még gondok... bár ha Jade helyében lennék valószínűleg én sem tudnék választani ^^ Imádom a fiúkat és imádom, hogy egy ilyen helyzetet alakítottál ki. Remélem Dante helyesen fog dönteni. Sok sikert a továbbiakban. :)

Szerzõ válasza: Semmi gond, én is szoktam késni a fejezetekkel. Remélem, már jól vagy, és, hogy nincs semmi komoly bajod! Örülök, hogyha tetszett a fejezet, ezt én is kedveltem. Jó volt megírni, csípem Dantét. XD Gondoltam kell egy kis csavar a sztoriba, ezért csempésztem bele ezt a szerelmi háromszögféleséget. Dante mindig a saját érdekei szerint dönt... legalábbis előadja, hogy nem foglalkozik másokkal....
2013.01.14 Válasz küldése
PP 513 Szia :) Ez a fejezet is tetszett, na akkor vegyük szépen sorban a dolgokat. Az elején nagyon tetszett Albus egy mondata, amiben Jamest kérte, hogy ne beszéljen így Jadéval. Nagyon aranyos is figyelmes gesztus volt tőle :) Az ötletem nem jött be, hogy a gyerekek is jönnek Rufusszal, de talán jobb is volt így. Hm. A Sárkányosztag esküjét nagyon jól kitaláltad, tetszett. Vannak itt még homályos részek, de remélem hamarosan erre is választ kapunk. Aztán ott van Keira. Ő talán egy mugli vagy mugliszületésű? Erre következtettem abból, hogy ő is Anabella áldozatául esne. Remélem James kissé visszafogja magát... bár ez lehetetlennek tűnik, hisz James Potterről van szó :D Albus karaktere nagyon tetszik. A bemelegítés nagyon érdekes volt, Dante utolsó mondata sejteti, hogy talán nem is feltétlenül ő idézte elő az esőt. Aztán ott van a beszélgetés Harry és Arthur között. Szerintem Mr. Weasley-nek igaza van, ha valami nem megy nem kell erőltetni. Persze tudom, hogy már megint közelednek egymáshoz, de hát ki tudja mi lesz a végén :D Hm. Akkor ezek szerint Ron mégsem hagyja annyiban a küzdelmet? :D Szerintem Harrynek nincs miért félnie, hisz Ron már-már viccesen fogta fel a dolgot. Kíváncsi leszek arra is. Sok helyszín van és sok szereplő akik csak arra várnak, hogy kezdj velük valamit, de tökéletesen csinálod :) Várom a kiképzés további alakulását, Ron és Harry küzdelmét és Scorpiusék felől is régen kaptunk már hírt. Sok sikert a folytatáshoz. :)

Szerzõ válasza: Hello! Örülök, hogyha tetszett a fejezet. :) Albus nagyon rendes srác, néha már túlságosan is:P Még pontosan nem döntöttem el, hogy Keira mugliszületésű legyen-e vagy ténylegesen mugli. De jól következtettél ;) James képtelen visszafogni magát, ő már csak ilyen lobbanékony természetű. XD Még pontosan nem döntöttem el, hogy mi is legyen Harry házasságával, majd még megálmodom, most egész jól elvannak. Ron valóban már nem veszi olyan vészesen komolyan, de azért nem fogják félvállról venni sem, ennyit megígérhetek ;) A következő fejezetbe megpróbálom besűríteni Scorpékat, a te kérésedre :) Köszönöm még egyszer!
2013.01.24 Válasz küldése
PP 513 Szia:) Juj *-* nagyon tetszett. Végre tiszta lapok.:D Jamesnek végre leesett, hogy Albusnak is tetszik Jade, és Albus is tudja, hogy James is esélyes Jadénál.:D Na jó ez kissé bonyolult volt, de remélem értetted. Szóval nagyon tetszett. Jade félreértette a dolgot, bár megjegyzem nekem is más jutott eszembe de nekem már csak ilyen piszkos fantáziám van^^ Albust kicsit sajnáltam, de aztán mintha mégis az ő oldalára dőlne a mérleg. Az ember már azt hinné James van nyeregben, erre jön a pálfordulat és tessék:D Nem hittem volna, hogy tudod fokozni a hangulatot, de mégis megtetted:D Élvezet volt olvasni. Mekkora szerencse, hogy Samir később jött és nem vett észre semmit:D Őszintén nem tudom, hogy dühös lenne vagy megértő, ha kiderülne, hogy mindkét fiúnak tetszik a lánya. Bár valószínű, hogy hiába is kedveli a fiúkat, mégis elvárná a lányától, hogy a vőlegényéhez menjen hozzá, legalábbis abban a kultúrában ennek igen fontos szerepe van. (Na nem mintha én ezt akarnám, mert hát én gondolatban Albust és Jadét már összeboronáltam^^) Há. Ron, hogy kiborult, hogy legyőzte a neje:D Közeledik a bál. Rufus meg megint rébuszokban beszél. Kíváncsi leszek erre. De előtte még a sárkány. Hűha. Nem hittem volna, hogy a próba folytatódni fog. James sejtése igaz volt, mégis van sárkánya Danténak. A próba első fele nagyon tetszett, ötletes volt. Kíváncsian várom a további részeket. Sok sikert:) 2013.02.20 Válasz küldése
PP 513 Szia :) Sajnálom, hogy az előzőhöz nem írtam kritikát :$ de most pótolom. Szóval az elején a biztatás a gyerekek részéről nagyon tetszett:D Hugo nagyon jófej és aranyos. James pedig végre mutat egy személyiségfejlődést. Kezd kicsit komolyabb lenni és bizonyos helyzetekben ennek megfelelően dönteni, de attól a természete ugyanúgy megmarad és ez jó :) Aztán a mostani fejezet. Hát nem képzeltem volna, hogy így találkozunk a halottakkal. Azt hittem Albusék elmennek a másvilágra és ott találkozhatnak, de nem úgy, hogy gonoszként vannak visszahozva :O Nekem ez szívfájdalom ugyanis imádom a Tekergőket, meg Fredet is így szomorúan olvastam. Remélem azért a végén megoldódik ez is és méltóképp búcsúzhatunk el tőlük :) Bár én annak is örülnék, ha nem így lenne:D de ez természetesen csak rajtad áll. Őszintén én egy mostani írásomban épp ezért boncolgatom, hogy miképp jöhetnének vissza és azt hiszem elég nagy fantáziával rendelkezem:D De visszatérve ide... az eleje... hát azt imádtam:D Jól látom, hogy még Albus se meri bevallani magának, hogy esetleg érezhet vagy vonzódhat Jadéhoz?:D Nekem tetszik ez a kialakított szerelmi háromszög. Ha visszajönnének Scorpiusék és mindenki megbocsátana mindenkinek abban nem lenn izgalom, viszont így szerintem remek:D Bár én Albust jobban el tudom képzelni Jade mellett, de ki tudja:D A mostani heves kitörése után:D A fiúk őszinte beszélgetése is tetszett... James tényleg egy változáson megy keresztül, bár lehet csak én érzem így. Örülök, hogy beszélt a problémáiról, ez jó dolog két testvér között. Most pedig olvashattunk Scorpiusékról ^^ köszönöm, hogy beleírtad. Bál. Hm. Úgy érzem fognak itt még bonyodalmak történni. Biztos vagyok benne, hogy itt is lesz valami csavar. Kíváncsian várom a folytatást, amihez sok sikert. :)

Szerzõ válasza: Ugyan! Semmi gond, hiszen most pótoltad:) Nekem is az egyik kedvenc részem a gyerekek biztatása. Valóban, James fejlődésen megy át, rá is fért azt hiszem, mert az öccséhez mérve eléggé el volt maradva lelkileg. Sejtettem, hogy erre gondoltál a halottakkal kapcsolatban, szép jelenet lett volna, de én valami nagyon sötétet szerettem volna. Ez egy kicsit morbid is lett, de kellőképpen gonosz. Én is imádom a Tekergőket, Sirius az abszolút kedvencem és a Weasley ikrek. Nagyon sajnáltam George-ot ilyen nyomorult helyzetbe hozni, de muszáj volt. :P :S Azt még én sem tudom pontosan, hogy miként fogunk elbúcsúzni tőlük. Én a 7. könyvben azt vártam, hogy valami módon visszahozza őket Rowling, de sajnos nem így történt. Lehet, hogy én megteszem ezt, de még nem döntöttem el. :) Szívesen elolvasnám az írásodat! Mi a címe? Jól látod, Albus nagyon visszahúzódó lett Emily miatt. Valóban, a mindenki megbocsát mindenkinek túl egyszerű lett volna XD Én is azt gondolom, hogy Alhoz jobban illik Jade, de ki tudja? XD Ők jó testvérek, és ez a kiképzés még jobban összehozza őket, ezt szerettem volna kihangsúlyozni. A bál egy nagyon fontos pont lesz, és persze, lesznek benne bonyodalmak , hiszen ismersz! ;) Köszönöm a kritikát!
2013.02.07 Válasz küldése
PP 513 Szia :) Csak egy szó... imádtam *-* Mikor olvastam csak vigyorogtam mint a vadalma és hirtelen olyan jókedvem lett, hogy az csak na. Köszönöm neked ezt az érzést, jó volt így lefeküdni. Azt kívántam bárcsak sose lenne vége. De sajnos vége volt :( Na de a fejezetről. Kezdjük a végéről. Hát a két hapsin a németen meg a másikon nagyon jót nevettem. Megadták a gyűlésnek az alaphangulatot :D Na most két opció van a fejembe. Az egyik, hogy Anabella nehogy oda merészeljen menni ahol a gyerekek is vannak, hogy személyesen adja át a meghívót oO másrészt... ugye Rufusnak azért kell a hajszála, hogy az alakját felvéve beszéljen majd Anabellával a bálon? De ha nem hívja meg akkor kicsit necces lesz, hogy miért bukkan fel mégis... ha meg meghívja és elmegy és két Dante bukkan fel az sem a legjobb. Most utálom Anabellát, azért mert burkoltan megfenyegette Dracót, szegény annyira látszik, hogy utálja, hogy ezt kell tennie, de mégis megteszi a családja biztonsága érdekében. Gondoltam, hogy ilyen könnyen nem derül ki, hogy merre is van a Lelkek Temetője. Kíváncsian várom, hogy többet megtudjunk a régi osztagról. Gondolom most már esedékes, főleg hogy újra szabad kezet kaptak. Harry nem engedi a fiát Emily közelébe :D Hát apai szempontból tök megértem és igazat adok neki :D Másrészt én most Jade párti vagyok, szóval nem igen sajnálnám Emilyt de azt hiszem Morgant sem ^^ hihi ez gonosz dolog de ez van. És akkor az eleje *-* hát az valami fenomenális volt. Lilynek leesett a dolog, hogy Albus miért akart kettesben maradni Jadéval? :D Jaj drága James:D Hát a stílusa lehengerlő az tény:D Csodálom, hogy nem jut eszébe, hogy Jade és Albus az oázisban majdnem csókolóztak pedig akkor sok kérdésére meglenne a válasz:D Albust imádom, nagyon szerethető a karaktere, az ahogy Jadét védi Jamesszel szemben nagyon édes ^^ Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi fog történni amíg ellopják a hajszálat *-* Az oldalam kifúrja a kíváncsiság úgyhogy nagyon szépen kérlek siess a kövivel mert ez bizony nem tesz jót a vesémnek:D Másrészt itt eszembe jutott hogy lehet találnak valamit ami utal Keira kilétére egy fényképet vagy ilyesmi. De ez csak futógondolat. Nagyon tetszik, hogy Albus szép lassan döbben rá az érzéseire, először csak kettesben szeretne vele lenni, míg később ki tudja:D Komolyan az egész történetben ez a szerelemi motívum lett a kedvencem:D Eddig ez a kedvenc fejezetem, de lehet hogy ez megváltozik, ha megírod azt a részt, mikor Jade és Albus kettesben marad:D Szóval összegezve nagyon tetszett és iszonyúan várom a következőt, amihez sok sikert bár szerintem nincs rá szükséged:D Ui: kérdezted hogy mi a történetem címe... nos a címe... Múltban keresendő jövő... azonban ezt sehol nem találod meg, mert nincs publikálva. Ami részben annak köszönhető, hogy félek feltenni mert én belekevertem részben a szereplők miatt az Alkonyat vonalat. Másrészt nem is tudom... nem ez az első írom mégis bizonytalan vagyok. Amúgy Sirius és Harry az abszolút főszereplőim egy saját női karakterrel párosítva:D Amúgy én feltámasztottam a halottakat, így a kivitelezés a furcsa a történetemben:D Semmi köze a feltámadás kövéhez de még misztikus tárgyakhoz sem. Gondolkozom rajta, hogy felrakom, majd eldöntöm:) Bocs a hosszú kritika miatt:$

Szerzõ válasza: Nagyon örülök neki, hogy sikerült mosolyt csalnom az arcodra:) Igen, a német és a mongol varázslók elég viccesek, nekem is tetszenek:) Nos, az egyik opciót már olvashatod is az új fejezetben, siettem vele nagyon, mert kérted, és mert időm is volt most rá szerencsére:) A másik pedig talált - süllyedt, de Rufus nem számol egy dologgal. Majd kiderül, hogy mivel. Nagyon jók a megérzéseid, lassan minden tervemet kitalálod! XD Igen, Anabella megfenyegette Dracót, egy kicsit már én is sajnálom szegényt. Nos, igyekszem majd jobban megismertetni a régi osztagot is:) Jade különleges, én is kedvelem őt, de igazság szerint mindegyik karakteremben látok valami jót XD Azt hiszem, a firkászokkal már csak így vanXD Lily rájött, és segíteni akart a testvérének, igen. James ösztönember, nem nagyon gondolkozik :) És Keirát is eltaláltad.) Kíváncsian várom az új fejezetről a véleményed, remélem, nem okoztam csalódást, és nem siettem el Albus-Jade kapcsolatát... Nagyon szívesen elolvasnám a műved. Nem küldenéd át emailben? vivi8@t-online.hu , ezt a címet adom meg mert a másik nem mindig működik.
2013.02.12 Válasz küldése
  Elöször is... bocsi h feltörtem :) Másodszor nem is tudom mit irjak,kedvelem a történeted,az előzőt is végig követtem csak nem mindig hagytam kritikát :) nagyon kiváncsi vagyok rá h mi lesz az Albus-Jade-James szerelmi háromszögből. Kedvelem Jade-t de vhogy nagyon be kavar a fiuk között. Al elöbb utóbb megtudja hogy Emily megbánta a tettét,és mivel még mindig nem felejtette remélem kibékülnek. Jamesnek ottt van Morgan,bár tekintve hogy soha nem randiztak annyira nem kötödik hozzá, Morgan is csak azt bűnja hogy nem adott esélyt a fiúnak amig még élt,és sajnálja hogy meghalt. Jade-el viszont sok időt tölt együtt tetszik is neki,és a lánynak is ő. Szerintem nekik kéne összejönniük. Még jó hogy Lily közelébe nins egyetlen egy fiu sem :)

Szerzõ válasza: A feltöréssel csupán annyi gondom van, hogy ilyenkor nem minden kritikát ír ki. Látom, hogy valaki írt, de nem tudom elolvasni a szöveget, így nem tudok válaszolni, de amúgy semmi gond:) Örülök, hogyha tetszik a történet, és, hogy leírtad a véleményed. Van igazság abban, amit írtál, jól látod a helyzetet, de még én sem tudom biztosra, hogy ki kivel jön össze, békül ki stb. És igen, jó, hogy Lilynek nincs más opciója! XD Az mondjuk nagy kavarás lett volna .)
2013.02.14 Válasz küldése
PP 513 Szia :) Nagyon tetszett a fejezet, és köszönöm, hogy ilyen hamar hoztad. Egyáltalán nem sietted el a kapcsolatukat:D sőt:D Jade végül is őszinte volt, és nyilván ezt Albus értékelte, azok után amik történtek vele. Örülök, hogy Keira egy szőke hajú nő volt, így Anabellának kevesebb az esélye^^ mondhatni semmi, azok után ami történt a végén. Ennek örülök. Dante szépen játszik Anabellával:D Remélem nem lesznek nagy gondolok a bálon, gondolok itt a lelepleződésre leginkább. Albus Dumbledore a sárlányosztag tagja volt? oO nem gondoltam volna. Hm. Akkor ezek szerint együtt kutathattak az ereklyék után. Csak nem valakinek a fejébe szállt a dicsőség vagy a hatalomvágy és ezért osztatták fel a csoportot? Ez csak spekuláció^^ Tényleg köszönöm, hogy gyorsan hoztam, örültem neki. A történetem még írás alatt van, de ha akarod szívesen elküldöm:) Őszintén szólva örülnék valaki véleményének, hogy milyen eddig. Az hogy miért jönnek vissza szerencsére már pont benne van, így megtudhatnám nagyon meredek e az ötlet. Sok sikert a folytatáshoz:)

Szerzõ válasza: Szívesen:) Én köszönöm, hogy nyomon követed:) A bál kb. egy fejezet múlva jön, ott minden kiderül.) Jól sejted a Dumbledore-os dolgot, és bevallom, amíg Jade meg nem találta a képet, addig én sem gondoltam volna, hogy az osztag tagja volt :) Küldd csak át, szívesen elolvasnám! ;) És neked is sok sikert az íráshoz:)
2013.02.15 <a href="http://fanfic.hu/merengo/user.php?action=re
1 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2018.12.28. 11:02
othercefreeks
https://cannacbdoilrx.com/# amazon cbd oil cbd oil wisconsin cv sciences cbd oil where can i buy cbd oil cw cbd oil
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 

Hopphálózat

Látogass el mások oldalaira is!

Bárki kikerülhet

Szabályok nincsenek

A kódok forrásai: Fuckinway.gp és Lindadesign.gp

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2016.11.12. 12:22
2014.08.21. 11:05
2014.07.31. 10:32
2014.07.15. 12:31
2014.07.15. 12:26
Friss hozzászólások
 

Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg